Vine ediția de aniversare a cărții Orașul Oaselor!

Vine Ediția de Aniversare la Orașul Oaselor de Cassandra Clare

Pe parcursul zilei de ieri a fost aniversarea de 10 ani de la apariția primului volum, din seria de succes a Cassandrei Clare, Orașul Oaselor, iar autoarea a decis să publice o versiune de aniversare a cărții, pentru a sărbătorii lansarea de acum 10 ani. 
Autoarea a dezvăluit pe Twitter că o să urmeze să publice ediția de aniversare, care o să conțină 6 poze despre personajele cele mai iubite din seria de cărți Instrumente Mortale, Înafară de cele 6 poze, cartea o să mai conțină următoarele bonusuri: 
-mai întâi, o să aibă o copertă specială care nu a fost arătată încă, dar după ce am văzut ce copertă o să aibă Lord of Shadows, sunt sigură că ediția de aniversare o să aibă o copertă superbă.
-înafară de cele 6 portrete cu cele mai îndrăgite personaje, cartea va conține încă 20 de ilustrări, probabil realizate de Cassandre Jean.
-cartea o să aibă și o margine mai specială, probabil aurită, dar nu se știe, poate o să fie o poză ascunsă sau ceva legat de lumea umbrelor. 
-cartea o să aibă 4 scene bonus! Deci dacă vrei să știi totul despre personajele tale favorite, atunci cartea aceasta nu poate lipsii de pe raftul tău. *cele 4 scene bonus apar numai în cartea de ediție limitată*
-înafară de cele 4 capitole/scene bonus, o să apare încă o poveste nouă scrisă de Cassandra. 
Cartea poate fi precomandată pe Amazon, și o să apare pe 7 noiembrie, 2017. 
Dacă o să aflu mai  multe detalii în privința cărții, atunci vă informez. 

Comentarii

Postări populare