A apărut o versiune nouă pentru Thirteen Reasons Why

Versiune nouă pentru a sărbători aniversarea de 10 ani

Nu-mi vine să cred că deja au trecut 10 ani de când a apărut cartea de succes al lui Jay Asher. Autorul la început nu credea că cartea lui o să fie de succes, dar cu 10 ani mai târziu, deja drepturile pentru serial sunt cumpărate, iar în mai puțin de o lună o să și apare serialul.
Pentru a sărbătorii aniversarea de 10 ani a romanului de succes, Jay Asher a decis să publice o versiune de aniversare, care se  termină cum a vrut autorul acum 10 ani, să încheie povestea. 
Vă întrebați de ce merită să cumpărați cartea de aniversare? Păi, în interviul pe care Jay l-a dat, autorul a dezvăluit că cartea se termină cu Hannah încă în viață, dar cu înregistrările expediate. Autorul a schimbat și  introducerea, și și epilogul. A dezvăluit de unde a luat inspirația pentru poveste, și a și spus că abia așteaptă să vadă serialul. 
Eu personal, încă caut de unde aș putea comanda cartea, fără să plătesc un trasport dublu. Dacă îmi pun mâna pe carte, lucru la care lucrez din greu, vă promit că o să vă scriu o recenzie pentru ea, și o să o și compar cu cartea originală. 
Ce spuneți, voi ați vrea să citiți versiunea de aniversare? Sau dacă nu, de ce nu? 

Recenzia pentru carte o puteți citii Aici

Comentarii

Postări populare