Recenzie Wattpad: Must Date The PLAYBOY!

Must Date The PLAYBOY! 

Titlu Original: Must Date The PLAYBOY! 
Editura: Wattpad, Pop Fiction/Summit Media Publishing Company
Anul publicării: 2013 (Wattpad), 
Autor: notjustarandomgirl
Notă: 9
Număr capitole: 54
După cărți cu Mafia, Bad Boy și Bilionari, sigur că a venit timpul să citesc și eu cărți cu Playboy, de ce nu? Must Date The Payboy este primul volum dintr-o trilogie, și trebuie să recunosc că chiar mi-a plăcut cartea. Restul seriei încă n-am terminat-o, mereu găsesc cărți noi care mă opresc din cititul celor pe care le-am început, dar am în gând să o termin cândva, poate vara. 
Must Date The Playboy este una dintre cărțile acelea care vorbesc despre o poveste de dragoste din liceu, dar care totuși nu-ți vine să o arunci pe geam, sau ceva de genul. Mie personal, chiar mi-a plăcut,  deoarece povestea era destul de diferită de restul cărților pe care le-am citit eu pe Wattpad. Să fiu sinceră, de multe ori citesc pe Wattpad, cărți care normal nu mă atrag în librării. *bine, acum nu spun că dacă aș vedea o carte cu Mafia sau Bilionar în librărie, n-aș fugii ca nebuna să citesc descrierea și n-aș merge la casa de marcat ca o handicapată ca să o cumpăr. În mod normal, nu mă atrag cărțile de dragoste, care vorbesc despre o iubire în liceu. Viața mea e plină cu dramă, n-am nevoie o extra-doză de dramă. Înapoi la subiect, pe Wattpad eu obișnuiesc să citesc cărți pe care nu le prea găsesc în librăriile din România. Sunt sigură că dacă aș merge într-o librărie în America, aș avea cărți cu Mafia și Bilionari dintre care să aleg, dar să trecem înapoi la subiect, care este Must Date The PlayBoy.
În carte este vorba despre o fată pe nume Tori care află motivul pentru care, nici un băiat nu merge la o a doua întâlnire cu prietena ei cea mai bună. STAȚI! Înainte să judecați cartea după prima mea propoziție, trebuie să știți că chiar nu este banală. Poate că pornește de la o banalitate, dar vorbește despre ce ar face o persoană pentru prietena ei cea mai bună, și despre cum oamenii se pot schimba și cum câte o dată aparențele sunt înșelătoare.
Tori descoperă că Zach, PlayBoy ul școlii este motivul pentru care toți băieții renunță la Chloe, iar ca Tori să îi distragă atenția lui Zach de la fata pe care o iubește de când era un copil mic, fata decide să iasă cu el la o întâlnire, să fie prietena lui. Dar știți cum merg lucrurile, minciunile se pot transforma în adevăr, iluziile în realitate.
Chiar dacă lucrurile par imposibile între cei doi, lucrul ce pornește ca un experiment și o diversiune, se transformă în mult mai mult, se transformă într-o conexiune puternică indestructibil. Sau poate că totuși nu este indestructibil?
Multe persoane sunt împotriva relației dintre Tori și Zach, lucru care după o vreme deja  a început să mă enerveze nespus de mult. Dacă vezi că o persoană este fericită cu o altă persoană, de ce te mai bagi? De ce vrei să le distrugi fericirea? Serios, nu înțeleg personajele, nici persoanele care după ce văd  că o persoană e fericită cu altcineva, decid să le distrugă viața. Frate, dacă nu te place, treci peste!
Doamne, cât pot să comentez. În fine, mi-a plăcut la carte că dă un accent relației dintre Chloe și Tori, dintre cele două cele mai bune prietene, și cum lucrurile se pot schimba dacă apare un băiat. MI-a plăcut și faptul că cartea avea câteva întorsături drastice, gen credeam că lucrurile o să fie bine, sau credeam că cunosc un personaj, iar după am aflat un detaliu din trecutul acelui personaj, sau a fost un flashback și totul s-a schimbat drastic. E incredibil cum mi se poate schima părerea desrep un personaj, după un singur capitol, sau un singur paragraf. A da, iar finalul m-a terminat. Așa simplu, m-a terminat. Deci am rămas în șoc, eram gen Nuuu cred, cum să faci așa ceva?? Dar să fiu sinceră, cam asta este reacția mea după ce termin o carte care mi-a plăcut.
Dacă îți plac cărțile cât de cât romantice, dar totuși nu chiar banale, care prezintă viața din liceu și cum ar trebuii să acționeze o prietenă adevărată când vine vorba de fericirea ta, atunci chiar își îți recomand cartea aceasta.

Descrierea cărții

"I know I'm not the type of girl that you usually go out with. I'm not sexy, I'm not attractive and I'm
no fun. I'm plain and boring with no charm at all. The only thing good about me is probably my brain, which everyone finds boring. But I must ask you this... Mr. Zachary Anderson, can I be your girlfriend?"
This is the story of a simple, rich and shy-type hotel heiress Victoria Peige, Trying to steal the heart of the hottest and most popular playboy in their school, Zachary Anderson, for the sake of her friend. 
Can Miss Goody-Goody win the heart of the Ultimate Bad Boy despite the rivalry their parents have in the business world?
Will she successful? It's for you to figure out.

Citate care te fac să vrei să citești cartea

"It's like the universe is not ready for our love story."

"Remember that in life, you have to be selfless too. You have to think of the other person's feelings first before your own because you will never gain real happiness unless the other part is happy as well."

"I'm a very possessive guy... I don't share."

Comentarii

Postări populare