Fără binecuvântarea lui Jules, Emma nu se poate căsătorii

Fără Jules, Emma nu se poate căsătorii

În urma unui joc de Question-Answer pe Tumblr, Cassandra Clare m-a pus pe gânduri.
În cadrul joculu, Cassandra a fost întrebată următorul lucru: "Îți pot primii binecuvântarea, ca să mă căsătoreasc cu Emma?"
La aceasta întrebare, scriitoarea de succes al seriilor Instrumente Mortale, Dispozitive Infernale și alte cărți care au legătura cu lumea umbrelor, a răspuns în modul următor: 
"Îl poți întreba pe Jules. (Fiind Parabataiul ei, el este cel care trebuie să-și dea binecuvântarea, deoarece părinții Emmei au murit) Multă baftă!"
Deci se pare că, Emma n-are scăpare de Julian. Cu toții știm că fata nu o să primească binecuvântarea pentru o nuntă cu o altă persoana. :)))) Poate Mark, dar nu cred că Julian i-ar lăsa să se căsătorească.
După ce m-am gândit mai bine, am ajuns la concluzia: deci dacă Jace chiar vrea să se însoare, Alec trebuie să fie de acord? Nu? Iar dacă cineva *Jace*, o cere pe Clary să se mărite cu el, atunci Simon trebuie să fie de acord? Sau cum e asta? 
Numai dacă ambii părinți au murit se pune părerea parabataiului, sau chiar dacă încă sunt în viață? Cassie, ne-ai lăsat în ceață.
Voi ce părere aveți? Care sunt teoriile voastre?

Informațiile au fost luate de pe blogul următor: *blog în limba maghiară* 

Comentarii

Postări populare