Shailene Woodley nu se mai întoarce în continuarea seriei Divergent

Shailene Woodley nu se mai întoarce ca Beatrice Tris Prior 

Veste proastă pentru fanii seriei Divergent. După ce filmul Allegiant nu a avut prea mare succes, deoarece nu prezenta acțiunile cum erau în carte și totul arăta ca pe Marte, regizorii au decis să nu mai continuie seria de cărți pe marele ecran. După câteva săptămâni totuși au decis să continuie povestea, dar nu  pe marele ecran ci pe televizor, transformând ultima parte a cărții într-un serial. Fanii nu s-au prea bucurat și au început să se panicheze, căci actorii din filme au început să confirme că nu o să mai apare în serial, dar acum, de ce ne temeam cu toții s-a întâmplat. Shailene Woodley, actrița care o aducea în viață pe Beatrice, eroina seriei, a confirmat că nu o să mai apare în continuare, nu acceptă rolul în serial. 
Eu sincer, nu mai știu cum o să continuie povestea fără Shailene. Acum încep să mă tem că și Theo o să decidă să nu mai apare în continuare. Mie mi se pare ciudat că regizorii vor să încheie povestea cu un serial, deoarece filmele erau chiar grozave, și eu cred că totuși povestea ar trebuii să fie incheiată pe marele ecran, unde a început totul. 
Dacă aflu mai multe detalii despre continuare, atunci vă informez și pe voi, până atunci să sperăm că ceilalți actori nu o să decidă să renunțe la continuare. 

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare