Recenzie: Silence (Hush, Hush 3)

Silence de Becca Fitzpatrick

"I'm going to have a hard time sending you  off with Scott in that dress. Just a heads-up: if you come home and the dress looks even slightly tampered with, I will track Scott Down, and when I find him, it won't be pretty."
Titlu original: Silence 
Autor: Becca Fitzpatrick 
Număr pagini: 438
Editura: Litera (România), Simon and Schuster (Anglia)
Notă: 8
Vara a venit, s-a și terminat iar eu am citit numai 2 cărți. Bine, 3 dar totuși. Sunt sigură că anul trecut terminasem mai multe cărți dar anul acesta....pot să zic că am fost leneșă și obosită. Cine zicea că primul an de liceu nu e greu??Cu siguranță nu eu. 
Seria Hush, Hush este una dintre acele serii care se află de multă  vreme pe rafturile bibliotecii mele, dar totuși mi-a luat mult să o termin. Sincer, nu prea am avut chef să continui seria, deoarece Crescendo a fost o dezamăgire totală pentru mine. Totuși, mi-am luat toată voința și am decis să termin voumul 3. Trebuie să recunosc, volumul 3 este favoritul meu dintre toate. În sfârșit,
autoarea i-a dat un rol și Norei, nu mai era victima slabă, a decis să o pună să lupte. Faptul acesta chiar m-a încântat. Deja îmi ajunsese total să citesc cum Nora nu luptă înapoi. Ar fi trebuit să o pună să lupte de la bun început, dar așa măcar a arătat ceva nou în acest volum.
Dacă ați citit deja Crescendo, știți că cartea s-a terminat interesant și autoarea i-a surprins pe toți. În mod așteptat, Silence ia loc cu câteva luni după Crescendo, adică după răpirea Norei. Fata se trezește din senin într-un cimitir în mijlocul pădurii și nu-și aduce aminte de nimic de la apariția lui Patch. Lucrurile devin complicate pentru ea, mai ales după ce realizează că persoanele care ar trebui să o ajute să-și recapăte amintirile, sunt cele care o mint cel mai mult. Nora începe să aibă din ce în ce mai multe întrebări, iar cu noul iubit al mamei ei, pe gâtui ei, lucrurile devin și mai complicate. Toți se așteaptă ca fata să se comporte la fel cum se comporta înainte de dispariția ei, dar cum ar putea Nora să uite faptul că ultimele luni i-au fost șterse din memorie?
Treaba ei se complică și mai mult când Marcie începe să-i povestească versiunea ei despre relația Norei cu Patch. Nora nu mai știe ce să creadă, iar faptul că află că Scott, un prieten de al ei din copilărie i-a luat o mașină în noaptea în care a dispărut, complică și mai mult lucrurile.
Nora începe să creadă că o va lua razna, începând să aibă halucinații ciudate și vise fără înțeles.
Dar ce se întâmplă când un vechi prieten apare din senin și îi dă răspunsuri la majoritatea întrebărilor ei?
Unde a dispărut oare Patch și de ce nu îi vine în ajutor?
Poate că nu numai Rixon a ajuns în părțile întunecate ale iadului?
Ca să aflați răspunsurile la întrebări, trebuie să citiți cartea.

Descrierea cărții

The noise between Patch and Nora is gone. They've overcome the secrets riddled in Patch's dark past, bridged two irreconcilable worlds and faced heart-wrenching tests of betrayal, loyalty and trust - all for a love that will transcend the boundary between heaven and earth. Armed with nothing but their absolute faith in one another, Patch and Nora enter a desperate fight to stop a villain who holds the power to shatter everything they've worked for - and their love -forever.

Citate care te fac să vrei să cumperi cartea

"He inclined his head at my dress. "what's the occasion?"
"Homecoming," I said, twirling, "Like?"
"Last I heard, Homecoming requires a date."
"About that," I hedged. "I'm sort of....going with Scott. We both figure a high-school dance is the last  place Hank will be patrolling."
Patch smiled, but it was tight. "I take that back. If Hank wants to shoot Scott, he has my blessing."

"Angel....I don't think you understand the lenghts I would go to if it means keeping you here with me."

"Fine! I'll throw on some clothes. Turn around. I'm in my pj's."
"I'm a guy. That's like asking a kid not to glance at the candy counter."

"I missed you, Angel. Not one day went by that I didn't feel you missing from my life."

Comentarii

Postări populare