Sebastian was revealed!

Pe parcursul zilei de azi, regizorii de la serialul Shadowhunters, care este bazată pe seria de cărți Instrumente Mortale de Cassandra Clare , în sfârșit au răspuns la cea mai populară întrebare: Cine îl va juca pe Sebastian, sau mai bine zis Jonathan, fratele adevărat al lui Clary?

După luni întregi de ghiciri și teorii despre cine l-ar putea juca pe personajul nostru preferat din seria de cărți, în sfârșit am primit râspuns.
Pe pagina oficială de Instagram a serialului, au postat un video cu Will Tudor, actorul care îl va aduce la viață pe întunecatul dar atrăgătorul Sebastian/Jonathan Morgenstern.
În cadrul videoului, Will s-a prezentat și ne-a informat că el este cel care a primit rolul lui Sebastian și este foarte încântat.
Actorul este unul dintre prietenii lui Dominic Sherwood, actorului care-l joacă pe Jace în serial.

Pe Will l-ați putut vedea deja în serialul Game of Thrones, iar acum a decis că vrea să se alăture familiei de vânători de umbre și Oamenii de jos.
Eu personal, eram puțin dezamăgită deoarece eu îl vedeam pe Conor în rolul lui Sebastian. Conor a postat multe poze, fan arturi pe Instagram unde ne spunea că își dorește foarte tare să primească rolul lui Sebastian. Acesta a citit și seria de cărți, n-ar fi fost o noutate pentru el povestea.
Totuși, trebuie să îi dăm o șansă  și lui Will. Să sperăm că o să-l aducă în viață pe Sebastian într-un mod unic, și regizorii o să adapteze mai multe lucruri din carte.

Comentarii

Postări populare